Skip to main content

Egyedi fejlesztésű Bitrix24 modulok

Az Office42 által fejlesztett modulok a Bitrix24 rendszerbe integráltan – annak minden előnyét felhasználva – az értesítések, üzleti folyamatok, a háttérben húzódó üzleti és logikai kapcsolatok egymáshoz kötését és riportálhatóságát kamatoztatva készültek. A következőkben bemutatásra kerülő modulok az Office42 által fejlesztett megoldások, amelyek önállóan és együttesen is használhatóak.
Kérjen cégére szabott ajánlatot még ma!

Ajánlatkérés

Iktatás

A különböző gazdasági társaságoknál – profiltól függetlenül – számos dokumentáció jön létre, amelyeket úgy kell tárolni, hogy azok pillanatok alatt hozzáférhetők legyenek. A Bitrix24 iktató szoftverével ezek a dokumentumok átláthatóan és könnyen előkereshetően tárolhatók és kezelhetők.

További információk

Számlázás

A jogszabályoknak megfelelő számlázás a Bitrix24-ből való kilépés nélkül! A számlázó modul megvalósítja a Bitrix24 rendszerben létrehozott kimenő számlák automatikus feladását külső számlázó rendszerek felé (pl.: Számlázz.hu), illetve az ezekből fogadott adatok beillesztését a Bitrix24 rendszerbe. Lehetővé teszi a számlázási folyamatok automatizálását: számlakiállítás, kiküldés, több saját cég kezelése, értesítsek és figyelmeztetések kiküldése.

További információk

Számlastatisztika

A számlastatisztika modul a kimenő és bejövő számlák könyebb áttekinthetőségének és a cashflow tervezés megkönnyítésének céljából készült. A modulban egységes felületen áttekinthetőek a kimenő számlák, összeköttetésben áll a NAV adatbázisával, melyből – automatikusan és kézi vezérléssel egyaránt – importálhatóak a beérkező számlák és láthatóak ezek összesített adatai. Lehetőség van bejövő számlatervezetek létrehozására, azok összepontozására a ténylegesen kiállított bejövő számlákkal, így a cashflow tervezéshez hatékony segítséget nyújt.

További információk

Szabadságkezelés

A szabadságkezelés modul a vállalat munkatársainak szabadságolását, illetve az ahhoz kapcsolódó folyamatok (szabadság tervezés, szabadság igénylés, jóváhagyás, helyettesítések) teljeskörű kezelését végzi.

A modul alkalmas az aktuális jogszabályi környezetnek megfelelően kiszámítani a munkavállalóról feltöltött adatok alapján a neki járó szabadságnapokat, riportálni a már kivett és a még bent lévő szabadságokat, amely továbbítható a bérszámfejtés számára. Továbbá a jóváhagyási- és helyettesítési folyamat támogatja a dolgozók szabadság kérelmeinek nyilvántartását, valamint a státuszokkal és színkódokkal ellátott rendszerben könnyen látható a dolgozók által felvitt tervezett és már jóváhagyott szabadságok.

További információk

Gépjármű-nyilvántartás

A gépjárműnyilvántartás modul kezeli a vállalat tulajdonában lévő, különböző felhasználási célú gépjárműveket, üzemeanyagkártyákat, és az igényléshez kapcsolódó folyamatokat, útvonalakat.

Széleskörű riportálási és adat exportálási lehetőségeket biztosít, melyek jogosultsághoz kötöttek. Jóváhagyási folyamatának köszönhetően kulcsos gépjárművek nyilvántartására és kezelésére is kiválóan alkalmas.

További információk

Banki bizonylatkezelés

A modul alkalmas a különböző formátumú bankszámlakivonatok beolvasására, a partnertörzs adatai alapján történő automatikus partnerazonosításra, illetve a rendszerben kezelt szerződések alapján történő, automatizált üzletág szerinti csoportosításra és kipontozási javaslatok megtételésre. Emellett lehetőséget biztosít a banki tranzakciók adatainak különböző szűrés szerinti exportálására.

További információk

Partnerkarbantartó

A Bitrix24 beépített CRM moduljának bővítésére létrehozott modul, amely teljes szinkronban áll a CRM modullal, azonban bővebb adattartalmat kezel a partnerekről. Segítségével kezelhetők a pénzügyi modulok és egyéb üzleti folyamatok kiszolgálásához szükséges bővebb adatok és funkciók: partnerek limitei, bankszámlái, ügyfélminősítései, tevékenységei, telephelyei, mérleg adatai és a minősítéshez szükség mutatói.

A modul összeköttetésben áll a hivatalos céginformációs adatbázissal, így az ott elérhető adatokat automatikusan feltölti a rendszerbe, illetve folyamatos monitorozást tesz lehetővé az adatváltozások és a céggel kapcsolatos események vonatkozásában.

További információk

Partnerportál

Az Office42 által fejlesztett Partnerportál bármely API-val rendelkező rendszerhez illeszthető (így a Bitrix24 rendszerhez is), amelyen keresztül partnerekkel tetszőleges üzleti információk (cégadatok, szerződések, számlák, stb.) oszthatók meg felhasználói hitelesítés után.

További információk

Partnereink

Hörmann Magyarország

„A rendszer meghozta a vele szemben támasztott elvásárainkat, nagyon jól segít azokon a területeken ahol használjuk, mint például: szabadság nyilvántartás, hibajegy rögzítés, szervizmunkák delegálása, CRM.

Az Office42 kollégái kiváló ismerői a rendszernek, és mindig nagyon segítőkészek, nagy szakértelemmel állnak rendelkezésünkre.”

Impulzus Projekt SRO

„2016 óta tartó együttműködésünk keretében használjuk Bitrix24 rendszert, ami alapjaiban változtatta a meg vállalkozásunkon belül keletkező információ áramlásokat.

Napi működésünkre kiválóan testre lett szabva, maximálisan támogatva a beérkező és kimenő információk megjelenését és tárolását a 21. századnak megfelelő és könnyen kezelhető felülettel.”

Saubermacher Magyarország

„Szervezetünk a CRM, PM és Drive valamint az üzenetküldő funkciókat használja elsősorban. Ezek nagyban megkönnyítik a napi munka szervezését, a feladatok rendszerezését és a közvetlen kommunikációt.

Ha jól emlékszem nem volt még olyan megkeresésünk, melyre ne kaptunk volna választ / megoldási javaslatot.”

Arc relocation Hungary

„Cégünk immár 7-ik éve használja a Bitrix24 rendszerét, mely a folyamataink szinte teljes spektrumát lefedi.

Minden szolgáltatásunk lekövetése ebben történik, a megbízástól a számlázásig, ami nagy segítség számunkra, további külső alkalmazásokkal is jól használható, ezért összességében nagyon pozitív a megítélésünk róla.”