Skip to main content

Szabadságkezelés

Tegye egyszerűbbé a szabadságkezelési folyamatokat, így a Bitrix24 vállalatirányítási rendszer részeként kezelheti a munkavállalók szabadságolását.

Kérjen cégére szabott ajánlatot még ma!

Ajánlatkérés

Mire alkalmas a Szabadságkezelés modul?

A Szabadságkezelés modul a cég munkavállalóinak egységes szabadságkezelését teszi lehetővé. A modul folyamatvezérelten kezeli a szabadság tervezeteket, szabadság igényléseket, a helyettesítési és jóváhagyási folyamatokat, illetve a jogszabályoknak megfelelően számolja a felhasználók különböző típusú szabadságkereteit.

A Szabadságkezelés modul a Bitrix24 rendszerbe integráltan készült, felhasználva az Idő és jelentések modult, a felhasználói értesítési lehetőségeket, illetve a rendszer jogosultságkezelését.

Partnereink

Hörmann Magyarország

„A rendszer meghozta a vele szemben támasztott elvásárainkat, nagyon jól segít azokon a területeken ahol használjuk, mint például: szabadság nyilvántartás, hibajegy rögzítés, szervizmunkák delegálása, CRM.

Az Office42 kollégái kiváló ismerői a rendszernek, és mindig nagyon segítőkészek, nagy szakértelemmel állnak rendelkezésünkre.”

Impulzus Projekt SRO

„2016 óta tartó együttműködésünk keretében használjuk Bitrix24 rendszert, ami alapjaiban változtatta a meg vállalkozásunkon belül keletkező információ áramlásokat.

Napi működésünkre kiválóan testre lett szabva, maximálisan támogatva a beérkező és kimenő információk megjelenését és tárolását a 21. századnak megfelelő és könnyen kezelhető felülettel.”

Saubermacher Magyarország

„Szervezetünk a CRM, PM és Drive valamint az üzenetküldő funkciókat használja elsősorban. Ezek nagyban megkönnyítik a napi munka szervezését, a feladatok rendszerezését és a közvetlen kommunikációt.

Ha jól emlékszem nem volt még olyan megkeresésünk, melyre ne kaptunk volna választ / megoldási javaslatot.”

Arc relocation Hungary

„Cégünk immár 7-ik éve használja a Bitrix24 rendszerét, mely a folyamataink szinte teljes spektrumát lefedi.

Minden szolgáltatásunk lekövetése ebben történik, a megbízástól a számlázásig, ami nagy segítség számunkra, további külső alkalmazásokkal is jól használható, ezért összességében nagyon pozitív a megítélésünk róla.”