Skip to main content

Bitrix24 vállalatirányítási
rendszer kisvállalatokra szabva

Cégre szabott vállalatirányítási rendszer tervezése és bevezetése
zökkenőmentesen: tegye hatékonyabbá vállalata munkafolyamatait.
Egy díjmentes konzultáció során felmérjük igényeit és a cégénél
jelenleg működő folyamatokat, hogy megtervezhessük a vállalata
számára leghatékonyabb rendszert.

Kérjen ajánlatot még ma!

Druzsin Lúcia:
+36706775999
info@office42.hu

KIK VAGYUNK

Az Office42 Kft. a Bitrix24 és a SiSense hivatalos magyarországi partnereként nyújtja szolgáltatásait. Csapatunk egy évtizedes tapasztalattal rendelkezik mind a Bitrix24, mind az egyedi fejlesztésű informatikai rendszerek bevezetésének és a vállalati folyamatok optimalizálásának területén.

Küldetésünk, hogy Partnereinknek hatékony, modern megoldásokat biztosítsunk vállalatuk eredményességének növelése érdekében. Fontosnak tartjuk a folyamatos innovációt, ami elengedhetetlen a versenyképesség megőrzéséhez.

Az Office42 Kft. a Bitrix24 fő magyarországi partnereként nyújtja szolgáltatásait.

Partnereink

Hörmann Magyarország

„A rendszer meghozta a vele szemben támasztott elvásárainkat, nagyon jól segít azokon a területeken ahol használjuk, mint például: szabadság nyilvántartás, hibajegy rögzítés, szervizmunkák delegálása, CRM.

Az Office42 kollégái kiváló ismerői a rendszernek, és mindig nagyon segítőkészek, nagy szakértelemmel állnak rendelkezésünkre.”

Impulzus Projekt SRO

„2016 óta tartó együttműködésünk keretében használjuk Bitrix24 rendszert, ami alapjaiban változtatta a meg vállalkozásunkon belül keletkező információ áramlásokat.

Napi működésünkre kiválóan testre lett szabva, maximálisan támogatva a beérkező és kimenő információk megjelenését és tárolását a 21. századnak megfelelő és könnyen kezelhető felülettel.”

Saubermacher Magyarország

„Szervezetünk a CRM, PM és Drive valamint az üzenetküldő funkciókat használja elsősorban. Ezek nagyban megkönnyítik a napi munka szervezését, a feladatok rendszerezését és a közvetlen kommunikációt.

Ha jól emlékszem nem volt még olyan megkeresésünk, melyre ne kaptunk volna választ / megoldási javaslatot.”

Arc relocation Hungary

„Cégünk immár 7-ik éve használja a Bitrix24 rendszerét, mely a folyamataink szinte teljes spektrumát lefedi.

Minden szolgáltatásunk lekövetése ebben történik, a megbízástól a számlázásig, ami nagy segítség számunkra, további külső alkalmazásokkal is jól használható, ezért összességében nagyon pozitív a megítélésünk róla.”