Skip to main content

Számlázó program

Tegye egyszerűbbé a számlázást számlázó program segítségével, amely a Bitrix24 vállalatirányítási rendszer részeként automatizálja a számlázási folyamatokat.
Kérjen cégére szabott ajánlatot még ma!

Ajánlatkérés

Mire alkalmas egy számlázó program?

Ma már a legtöbben – ahogy sok minden mást – a számlázást is elektronikus formában végzik, hiszen így sokkal egyszerűbb, hatékonyabb a folyamat, különösen, ha nagy mennyiségű számlát kell kiállítani napi szinten.

A számlázó program előnye tehát, hogy rengeteg időt spórol meg vállalata pénzügyi munkatársainak, akik ezt a felszabadult időt más, a vállalat sikeréhez hozzájáruló feladatokba fektethetik. A fizikai számlatömbben való számlaírás egy hosszú és monoton adminisztrációs folyamat, amely nemcsak az időt, de a munkavállalók motivációját is felemésztheti.
Ma már csak akkor lehet sikeres egy vállalat, akkor maradhat versenyben a piacon, ha jól működő vállalatirányítási rendszerrel rendelkezik, vagyis munkafolyamatai nagy része automatizált.

Főbb funkciók:

 • Díjbekérő, számla, sztornó számla készítés és kezelés
 • Automatikus email küldés a Bitrix24-ből: értesítések, emlékeztetők, fizetési felszólítások – csatolmányként az elkészült számlával
 • Számlakép automatikus feltöltése a Bitrix24 rendszerbe
 • Telephelyek és leányvállalatok, bankszámlaszámok, számlatömbök kezelése
 • Automatikus megjegyzés hozzáadási lehetőség
 • Saját és számlázz.hu díjbekérő sablon használata

Vezessen be Ön is cégénél testreszabott vállalatirányítási rendszert
a hatékonyabb és sikeres működésért!

Kérjen tőlünk ajánlatot!

Ajánlatkérés

A számlázó program előnyei

 • Amellett, hogy a szoftverrel sokkal egyszerűbb és gyorsabb a számlakiállítás, a rendszer minden adatot és számlát elment. Ezeket így egyszerűen és gyorsan keresheti elő szükség esetén akár évekre visszamenőleg.
 • Emellett az Office42 szakemberei folyamatosan gondoskodnak a rendszer frissítéséről, így nem kell attól tartania, hogy a program egy idő után elévül, esetleg költséges cserére szorulna.
 • A számlázó program a Bitirx24 on-premise rendszer részeként a számítógépre telepített, helyi szoftver. Ennek köszönhetően a benne tárolt adatok és számlák nagyobb biztonságban vannak, mint egy online rendszer esetében. A szolgáltatónak ugyanis nincs hozzáférése a számlázási- és ügyféladatokhoz.
 • További előny, hogy egy számlázó szoftver esetén a szolgáltató folyamatosan rendelkezésre áll, ha bármilyen probléma merülne.
 • A rendszer hatalmas mennyiségű számlát képes kiállítani és kezelni, így elsősorban azoknak a vállalatoknak érdemes bevezetnie a cégnél, amelyeknél napi szinten több számlát kell elkészíteni.

Figyelem! Bármilyen számlázó programot használ is, a beüzemeléstől számított 30 napon belül be kell azt jelenteni a NAV felé. Ennek elmaradása súlyos bírságot vonhat maga után.

Számlázó program – Gy.I.K.

Hogyan igényelhetem meg a szoftvert?

A legelső lépés egy ajánlatkérés, ami után felmérjük cége jelenlegi folyamatait és az Ön igényeit. Ezek alapján állapítjuk meg, hogy vállalata munkafolyamatai mely rendszerrel lennének hatékonyak. A rendszert megtervezzük csakis a szükséges szoftverekkel, hogy Ön csak azért fizessen, amit biztosan használ is. Amennyiben a tervezetet elfogadja, kivitelezzük a rendszert vállalatánál úgy, hogy a lehető legminimálisabb kiesést okozzuk a munkamenetben.

Mennyi időre vásárolhatok licenct?

Rugalmasak vagyunk a licenc-időt illetően. Ha szeretnéd kipróbálni a rendszert, első alkalommal megvásárolhatod azt 3 hónapra. Amennyiben azonban 1 éves licenct vásárolsz, úgy 2 órás díjmentes tanácsadást nyújtunk számodra.

Elérhető a rendszer felhő alapon is?

Igen. Ebben az esetben nem a cégük szervereire telepítjük a rendszert, viszont a biztonsági és fenntartási feladatokat mi végezzük. A tartalomkezelő rendszer ez esetben az Amazon lesz. Az adatkezelés, -tárolás és egyéb munkafolyamatok ugyanolyan gyorsak és hatékonyak a felhő alapú rendszer esetén is, mint a helyben telepített szoftverek használatával.

Mennyire megbízható a Bitrix?

A Bitrix24 egy hétszintes biztonsági rendszer, amely minden feltöltött dokumentumot és fájlt biztonságosan kezel és tárol. A hozzáférések beállításával szabályozható, hogy ki léphet be a rendszerbe. A belépés pedig titkosított módon történik.

Partnereink

Hörmann Magyarország

„A rendszer meghozta a vele szemben támasztott elvásárainkat, nagyon jól segít azokon a területeken ahol használjuk, mint például: szabadság nyilvántartás, hibajegy rögzítés, szervizmunkák delegálása, CRM.

Az Office42 kollégái kiváló ismerői a rendszernek, és mindig nagyon segítőkészek, nagy szakértelemmel állnak rendelkezésünkre.”

Impulzus Projekt SRO

„2016 óta tartó együttműködésünk keretében használjuk Bitrix24 rendszert, ami alapjaiban változtatta a meg vállalkozásunkon belül keletkező információ áramlásokat.

Napi működésünkre kiválóan testre lett szabva, maximálisan támogatva a beérkező és kimenő információk megjelenését és tárolását a 21. századnak megfelelő és könnyen kezelhető felülettel.”

Saubermacher Magyarország

„Szervezetünk a CRM, PM és Drive valamint az üzenetküldő funkciókat használja elsősorban. Ezek nagyban megkönnyítik a napi munka szervezését, a feladatok rendszerezését és a közvetlen kommunikációt.

Ha jól emlékszem nem volt még olyan megkeresésünk, melyre ne kaptunk volna választ / megoldási javaslatot.”

Arc relocation Hungary

„Cégünk immár 7-ik éve használja a Bitrix24 rendszerét, mely a folyamataink szinte teljes spektrumát lefedi.

Minden szolgáltatásunk lekövetése ebben történik, a megbízástól a számlázásig, ami nagy segítség számunkra, további külső alkalmazásokkal is jól használható, ezért összességében nagyon pozitív a megítélésünk róla.”