Skip to main content

Iktató program, számlakezelés

Kezelje dokumentumait és számláit egyszerűen iktató program segítségével! A Bitrix24 szoftvere jelentősen hatékonyabbá teszi az iktatást, automatizálja a dokumentumkezelést.

Kérjen cégére szabott ajánlatot még ma!

Ajánlatkérés

Bitrix24 iktató program – mire alkalmas a szoftver?

Ma már több okból is érdemes a lehető legtöbb munkafolyamatot automatizálni, a dokumentumokat pedig digitalizálni. A Bitrix24 iktató modulja lehetővé teszi, hogy a dokumentumokat elektronikus formában, egy nagy adatbázisban tárolja.

Az adatbázishoz csak a jogosultsággal rendelkező munkavállalók férnek hozzá, így az iktatott szerződések, számlák stb mind biztonságban vannak. Az iktató szoftverrel pillanatok alatt, pár kattintással kereshet meg bármilyen – akár régebbi – dokumentumot. Mindemellett a rendszeren belül lehetőség van többek között az anyagok továbbítására, megosztására, szignálására, érkeztetésére és riport készítésére is.

Amennyiben a rendszert a CRM modullal együtt használja, az is láthatóvá válik, hogy az egyes dokumentumokat mely ügyfélhez iktatták. Amennyiben pedig számláit is a rendszerben tárolná, nem szükséges külön a NAV felé is feltölteni az adatokat. A rendszer a NAV adatbázisával összeköttetésben áll, így minden adatot és a számlákat automatikusan rögzíti.

Az iktató program előnyei

  • Az iktatott dokumentumokat teljes biztonságban tudhatja, hiszen rugalmasan kezelhetők a hozzáférési jogosultságok.
  • Az automatizált folyamatnak köszönhetően jelentős munkaidőt takarít meg a munkavállalók számára.
  • A szoftver értesítéseket küld a feladatokról az illetékes kollégának, így azok biztosan kezelve lesznek.
  • Az iktatási könyv vezetését a rendszer automatikusan végzi, a munkavállalónak ezzel nincs dolga.
  • Akkor sem kell aggódnia, ha vállalata folyamatai eltérően működnek, hiszen a rendszert mindig cégre szabva vezetjük be.
  • Az iktató program API-n keresztül könnyen integrálható más rendszerekkel

Bitrix24 vállalatirányítási rendszer – Gy.I.K.

Milyen modulok és szoftverek érhetők el az iktató program mellett?

A Bitrix24 integrált ügyviteli rendszer számos típusú szoftvert tartalmaz. Ilyen például az ügyfélkapcsolatokat és – kommunikációt kezelő CRM rendszer, a projektmenedzsment szoftver, számlázó program, szabadság- és gépjárműnyilvántartó program, valamint a banki szoftver.

Ezek között nincs olyan rendszer, amelyre cégének szüksége lenne? Nem gond. Az office42 szakemberei vállalják egyedi szoftverek fejlesztését is. Az egyedileg lefejlesztett programot a Bitrix24 rendszerbe integráltan készítjük, így ebben az esetben is lehetősége van egyben megvásárolni a szoftvercsomagot.

Hogyan zajlik az együttműködés?

Az együttműködés első lépése egy ajánlatkérés, ami után felvesszük Önnel a kapcsolatot. Ezt követően egy konzultációra kerül sor, aminek során felmérjük cége jelenlegi munkafolyamatait és az Ön igényeit. Ezek alapján tervezzük meg ugyanis azt a rendszert, amely az Ön cége igényeit a lehető legjobban képes kielégíteni.

A megtervezett rendszer teljes körű bevezetését, majd a későbbiekben üzemeltetését, karbantartását és a szoftverek frissítését is vállaljuk. Sőt, ügyfeleinknek személyes vagy online oktatást is biztosítunk, mely során bemutatjuk a rendszert, és megtanítjuk annak használatát.

Kihez fordulhatok probléma esetén?

Ha bármi gond adódna a rendszerrel, esetleg kérdése merült fel, forduljon hozzánk az info@office42.hu e-mail címen. Emellett pedig a Bitrix24 Helpdesk-jét is bizalommal keresheti. Amennyiben pedig online tréningeken venne részt, a Bitrix24 oldalán tájékozódhat.

Van felhő alapú rendszer?

Elérhető a rendszer felhő alapon is, ez esetben nincs szükség szoftver telepítésére. Amennyiben erre lenne igényed, ebben az esetben is mi vállalunk minden biztonsági és fenntartási feladatot. A felhő alapú verzió ugyanolyan felhasználóbarát, és az Amazon szerverének köszönhetően rendkívül gyors is.

Tegye hatékonyabbá Ön is vállalata működését a Bitrix24 vállalatirányítási rendszerrel!

Partnereink

Hörmann Magyarország

„A rendszer meghozta a vele szemben támasztott elvásárainkat, nagyon jól segít azokon a területeken ahol használjuk, mint például: szabadság nyilvántartás, hibajegy rögzítés, szervizmunkák delegálása, CRM.

Az Office42 kollégái kiváló ismerői a rendszernek, és mindig nagyon segítőkészek, nagy szakértelemmel állnak rendelkezésünkre.”

Impulzus Projekt SRO

„2016 óta tartó együttműködésünk keretében használjuk Bitrix24 rendszert, ami alapjaiban változtatta a meg vállalkozásunkon belül keletkező információ áramlásokat.

Napi működésünkre kiválóan testre lett szabva, maximálisan támogatva a beérkező és kimenő információk megjelenését és tárolását a 21. századnak megfelelő és könnyen kezelhető felülettel.”

Saubermacher Magyarország

„Szervezetünk a CRM, PM és Drive valamint az üzenetküldő funkciókat használja elsősorban. Ezek nagyban megkönnyítik a napi munka szervezését, a feladatok rendszerezését és a közvetlen kommunikációt.

Ha jól emlékszem nem volt még olyan megkeresésünk, melyre ne kaptunk volna választ / megoldási javaslatot.”

Arc relocation Hungary

„Cégünk immár 7-ik éve használja a Bitrix24 rendszerét, mely a folyamataink szinte teljes spektrumát lefedi.

Minden szolgáltatásunk lekövetése ebben történik, a megbízástól a számlázásig, ami nagy segítség számunkra, további külső alkalmazásokkal is jól használható, ezért összességében nagyon pozitív a megítélésünk róla.”