Skip to main content

IKTATÁS – SZÁMLAKEZELÉS

Tegye egyszerűbbé dokumentumainak és számláinak kezelését az Iktatás modul segítségével és automatizálja dokumentumkezelési folyamatait.

Kérjen cégére szabott ajánlatot még ma!

Ajánlatkérés

Mire alkalmas az iktatási rendszer?

Az iktatási rendszer a társaság dokumentumainak és számláinak elektronikus kezelését teszi lehetővé. Minden, a dokumentumokkal, számlákkal kapcsolatos folyamatot elektronikusan kezelhet, így nem a fizikai dokumentum vándorol a cégen belül. Ennek több előnye is van: az eredeti dokumentum biztonságban irattározható, ugyanakkor mindenki, akinek feladata van vele, hozzáfér elektronikusan azonnal, visszakövethető formában. Az elektronikus dokumentumkezelés biztonságos, hiszen megakadályozza a jogosulatlan betekintést, illetve hatékony is, amellyel rengeteg munkaidőt takaríthatnak meg munkatársai.

A Bitrix24 rendszerbe integrált Iktatás modulunk kezeli az összes folyamatot, amely a dokumentumokkal kapcsolatos: érkeztetés, szignálás, továbbítás, megosztás, feladatkezelés, irattározás, riportálás, digitális iktatókönyv vezetés. A CRM modul partnertörzsét használva pontosan láthatóvá teszi, hogy melyik partnernek milyen dokumentumai vannak iktatva.

A modul összeköttetésben áll a NAV adatbázisával, így a társaság számláit automatikusan rögzíti a rendszerbe, így azok adatait nem kézzel kell felvinni. Ez már egy kisebb cég életében is jelentős munkaidőt megtakarítást eredményez. Az adatok felvitele után a számlák jóváhagyási folyamatai cégre szabottan kerülnek kialakításra. A banki modullal együtt a rendszer kezeli a bankszámlakivonatokat, melynek köszönhetően a kipontozási folyamatok is automatizálhatók.

Az iktatás modul előnyei

  • Dokumentumait biztonságosan kezelheti
  • Jelentős munkaidő megtakarítást eredményez
  • Dokumentumaihoz csak azok férhetnek hozzá, akiknek jogosultsága van erre
  • Az értesítési rendszernek köszönhetően mindenki azonnal értesül, ha feladata van egy dokumentummal
  • A rendszer automatikusan vezeti az elektronikus iktatási könyveket
  • Nem kell keresni egy egy dokumentumot, mert a rendszer pontosan nyilvántartja annak helyét
  • A rendszer nagy mennyiségű dokumentumot, számlát képes kezelni
  • Az iktatás modult cégére szabottan vezetjük be, így pontosan illeszkedni fog a fog a belső folyamataihoz
  • A többszintű jogosultságkezelésnek köszönhetően akár saját cégenként elválaszthatja, hogy kik férjenek hozzá a dokumentumokhoz
  • API-n keresztül más rendszerekkel könnyen integrálható

Partnereink

Hörmann Magyarország

„A rendszer meghozta a vele szemben támasztott elvásárainkat, nagyon jól segít azokon a területeken ahol használjuk, mint például: szabadság nyilvántartás, hibajegy rögzítés, szervizmunkák delegálása, CRM.

Az Office42 kollégái kiváló ismerői a rendszernek, és mindig nagyon segítőkészek, nagy szakértelemmel állnak rendelkezésünkre.”

Impulzus Projekt SRO

„2016 óta tartó együttműködésünk keretében használjuk Bitrix24 rendszert, ami alapjaiban változtatta a meg vállalkozásunkon belül keletkező információ áramlásokat.

Napi működésünkre kiválóan testre lett szabva, maximálisan támogatva a beérkező és kimenő információk megjelenését és tárolását a 21. századnak megfelelő és könnyen kezelhető felülettel.”

Saubermacher Magyarország

„Szervezetünk a CRM, PM és Drive valamint az üzenetküldő funkciókat használja elsősorban. Ezek nagyban megkönnyítik a napi munka szervezését, a feladatok rendszerezését és a közvetlen kommunikációt.

Ha jól emlékszem nem volt még olyan megkeresésünk, melyre ne kaptunk volna választ / megoldási javaslatot.”

Arc relocation Hungary

„Cégünk immár 7-ik éve használja a Bitrix24 rendszerét, mely a folyamataink szinte teljes spektrumát lefedi.

Minden szolgáltatásunk lekövetése ebben történik, a megbízástól a számlázásig, ami nagy segítség számunkra, további külső alkalmazásokkal is jól használható, ezért összességében nagyon pozitív a megítélésünk róla.”