Skip to main content

Készletnyilvántartó program

A megrendelések hatékony kezelésének érdekében kulcsfontosságú egy készletnyilvántartó program. Kérjen ajánlatot cégre szabott, Bitrix24 vállalatirányítási rendszer tervezésére és bevezetésére!

Kérjen cégére szabott ajánlatot még ma!

Ajánlatkérés

Miben segít a készletnyilvántartó program?

Mint más szoftverek, a készletkezelő program is azzal teszi hatékonyabbá a munkavégzést, hogy a legtöbb folyamatot automatizálja. Rengeteg manuális, időigényes feladatot vesz át a munkavállalóktól, akik így a felszabadult időt és energiát más fontos feladatoknak szentelhetik.

  1. Hatékony készletkezelés és leltározás – A készletnyilvántartó program segítségével automatizálható a rendszeres leltározás, de sokkal egyszerűbb az eseti leltár elvégzése is.
  2. Naprakész jelentések – A szoftver folyamatosan frissíti az adatokat, így a munkavégzés bármely részében naprakész információkat nyerhetünk ki belőle. A program segítségével a jelentéskészítés is egyszerű.
  3. Költségek optimalizálása – A tervezhető rendelés, anyagtervezés és készletezés miatt a felesleges kiadások megszűnnek.
  4. Rendelések kezelése – A szoftver segítségével a rendelések időben teljesíthetők, vagyis csökken a hibázási lehetőség, csökken a hiányos teljesítések száma.
  5. Több raktár kezelése – A készletnyilvántartó program hatékonyan kezel több telephelyen lévő raktárat egyszerre, így könnyedén nyomon követhető az árukészlet mozgatása.

Készletnyilvántartó program – ezért érdemes minket választani

Egyedi fejlesztési lehetőség

Amennyiben vállalatánál olyan speciális munkamenet működik, amelyet nagyban megkönnyítene egy üzleti szoftver, forduljon hozzánk bizalommal. Fejlesztőink vállalják egyediprogramok fejlesztését is a Bitrix24 standard szoftverein felül.

Nemcsak készletnyilvántartó program, hanem integrált szoftverek

Az Office42 integráltan kínálja a Bitrix24 üzleti szoftvereit, vállalatirányítási rendszerként. Például számlázáshoz, könyveléshez, ügyfélkapcsolat kezeléséhez és a cég egyéb területeihez. Tegye hatékonyabbá Ön is a vállalatánál működő munkafolyamatokat olyan szoftverekkel, amelyek a legtöbb feladatot automatizálják, időt és energiát felszabadítva ezzel a munkavállalók számára.

Bitrix24

A Bitrix24 a világ egyik vezető ügymenetkezelő rendszere. Arany fokozatú Bitrix24 partnerként ismerjük a rendszer minden részét és vállaljuk annak teljes körű megtervezését és bevezetését vállalatánál. Eredményesen szabjuk ügyfeleink igényeire a rendszert.

ERP tanácsadás

Amennyiben bizonytalan abban, hogy cége mely munkafolyamatait tehetnék hatékonyabbá az üzleti szoftverek, lehetősége van szakértői ERP tanácsadást igénybe venni. Tanácsadói szolgáltatásunk abban az esetben is hasznos, ha fontolgatja a vállalatirányítási rendszer bevezetését, de előtte szeretné alaposan megismerni a rendszert és az általa nyújtotta lehetőségeket.

Készletnyilvántartó program – Gy.I.K.

Hogyan zajlik az együttműködés?

Ajánlatkérést követően felvesszük Önnel a kapcsolatot és egyeztetünk egy konzultációs időpontot, amely díjmentes. Ennek során felmérjük cége jelenlegi munkafolyamatait, hogy lássuk, mely feladatok automatizálása tenné hatékonyabbá azokat. Az Ön igényeit is meghallgatjuk, és ezek alapján tervezzük meg az Ön vállalatára szabott rendszert.

Amennyiben a tervezetet elfogadja, mi megvásároljuk a szükséges licenceket és a rendszert bevezetjük cégénél. Azt követően részletesen ismertetjük Önnel a rendszer részeit és működését, valamint a rendszer hatékony használatát is megtanítjuk egy oktatás keretén belül.

Kipróbálhatom a rendszert, mielőtt megveszem?

Igen, a Bitrix24-nek van egy 30 napig használható ingyenes próbaverziója. Ennek köszönhetően megfelelő ismeretet szerezhet a rendszerről, mielőtt megvásárolná azt.

Kihez fordulhatok technikai problémával?

Amennyiben a Bitrix24 rendszerében technikai hiba jelentkezne, úgy hozzánk és a Bitrix24-hez is bizalommal fordulhat. Ügyfelünkként az info@office42.hu e-mail címen írhat nekünk, amennyiben pedig a Bitrixet keresné, az oldalukon találhat Helpdeskhez fordulhat.

Meddig érvényes a Bitrix24 licencem és hogyan hosszabbíthatom meg?

A Bitrix24 licence-t megvásárolhatja 3 hónapra, de akár egy évre is. Utóbbi esetben ingyenes, 2 órás tanácsadást is biztosítunk a licence mellé. A meghosszabításról értelemszerűen a jelenlegi licence kulcs lejárata előtt, időben érdemes gondoskodni.

Kérjen ajánlatot a hatékony készletkezelésért!

Partnereink

Hörmann Magyarország

„A rendszer meghozta a vele szemben támasztott elvásárainkat, nagyon jól segít azokon a területeken ahol használjuk, mint például: szabadság nyilvántartás, hibajegy rögzítés, szervizmunkák delegálása, CRM.

Az Office42 kollégái kiváló ismerői a rendszernek, és mindig nagyon segítőkészek, nagy szakértelemmel állnak rendelkezésünkre.”

Impulzus Projekt SRO

„2016 óta tartó együttműködésünk keretében használjuk Bitrix24 rendszert, ami alapjaiban változtatta a meg vállalkozásunkon belül keletkező információ áramlásokat.

Napi működésünkre kiválóan testre lett szabva, maximálisan támogatva a beérkező és kimenő információk megjelenését és tárolását a 21. századnak megfelelő és könnyen kezelhető felülettel.”

Saubermacher Magyarország

„Szervezetünk a CRM, PM és Drive valamint az üzenetküldő funkciókat használja elsősorban. Ezek nagyban megkönnyítik a napi munka szervezését, a feladatok rendszerezését és a közvetlen kommunikációt.

Ha jól emlékszem nem volt még olyan megkeresésünk, melyre ne kaptunk volna választ / megoldási javaslatot.”

Arc relocation Hungary

„Cégünk immár 7-ik éve használja a Bitrix24 rendszerét, mely a folyamataink szinte teljes spektrumát lefedi.

Minden szolgáltatásunk lekövetése ebben történik, a megbízástól a számlázásig, ami nagy segítség számunkra, további külső alkalmazásokkal is jól használható, ezért összességében nagyon pozitív a megítélésünk róla.”