Skip to main content

Üzletviteli tanácsadás

Megfelelő vállalatirányítási rendszer nélkül aligha működhetnek hatékonyan egy vállalat munkafolyamatai. Vegye igénybe üzletviteli tanácsadás szolgáltatásunkat, és tudja meg, mely folyamatokat szükséges fejleszteni cégénél!

Kérjen cégére szabott ajánlatot még ma!

Ajánlatkérés
üzletviteli tanácsadás

Üzletviteli tanácsadás: milyen esetekben érdemes igénybe venni?

Az kétségtelen, hogy ma már egy cég sem működhet hatékonyan és sikeresen kifejezetten a munkafolyamataira tervezett ERP rendszer nélkül. Habár ezek az üzletviteli rendszerek egyre népszerűbbek, sok cégvezetőben még mindig nincs tiszta kép azzal kapcsolatban, hogy mi is az pontosan és miben teszi eredményesebbé a cég működését.
Üzletviteli tanácsadás szolgáltatásunk tehát egyrészt alkalmas arra, hogy cégvezetőként tiszta képet kaphasson a vállalatirányítási rendszerekről. Emellett, amennyiben egy ilyen rendszer bevezetését tervezi vállalatánál, azonban bizonytalan annak kapcsán, hogy mely munkafolyamatok szorulnak fejlesztésre, szintén az ERP tanácsadás segíthet.
Az egyes munkafolyamatok kapcsán – igény esetén – azt is ismertetjük a konzultáció során, hogy az adott szoftver hogyan teszi hatékonyabbá azt.

Üzletviteli tanácsadás előnyökkel

Az általános üzletviteli tanácsadás egyik előnye, hogy magas szaktudású szakemberrel konzultáhat, aki minden kérdésére választ ad. Egy ilyen tanácsadás alkalmával tisztulhatnak az addig bizonytalan területek. Minderre pedig ingyenesen van lehetősége.
Emellett amennyiben 1 évre vásárol Bitrix24 licencet, az Office42 2 órás ingyenes tanácsadást biztosít az Ön számára.
Nemcsak az ERP rendszerek, de üzletviteli tanácsadás szolgáltatásunk is megtervezett és aszerint felépített. Ez azt jelenti, hogy a konzultáció során bizonyos – a cége számára releváns – előre meghatározott pontok szerint haladunk. Vagyis felmérjük vállalata típusát, működését és az üzleti igényeket. Eszerint ismertetjük javaslatunkat, és, hogy hogyan növelheti a hatékonyságot a Bitrix24-gyel.
Mindezek után természetesen lesz alkalom szabadabb konzultációra is, amely során felteheti kérdéseit és átbeszélünk mindent, ami esetleg kimaradt.

erp tanácsadás
üzletviteli tanácsadás office 42

Üzletviteli tanácsadás: miért válassza az Office42 csapatát?

Egyedi fejlesztést is vállalunk

Az Office42 a Bitrix24 vállalatirányítási termékkel dolgozik, amely tartalmazza a főbb szoftvereket. Cégünk azonban külön fejlesztői csapattal is rendelkezik. Ennek köszönhetően, amennyiben a már kész Bitrix24 szoftvercsomagok nem tartalmazzák azt a programot, amelyre cégénél szükség lenne, vállaljuk annak egyedi lefejlesztését.

Teljes körű szolgáltatást nyújtunk 

Ajánlatkérést követően szakembereink felmérik a cégénél jelenleg működő munkafolyamatokat, valamint az Ön igényeit. Ezek alapján tudják megtervezni azt a Bitrix24 szoftvercsomagot, amely a lehető leghatékonyabbá teszi vállalata működését. Ezután a megtervezett rendszer teljes körű bevezetését is vállalják, a későbbiekben pedig felelnek a karbantartásért és a szoftverek frissítéséért is.

Mindezzel azonban még nem ér véget a dolgunk. A Bitrix24 rendszer mellé részletes tájékoztatást nyújtunk, amely magában foglalja a rendszer működését és minden egyéb fontos információt. Emellett személyes vagy online oktatás keretein belül megtanítjuk a rendszer hatékony használatát is.

Bitrix24 és magas szakértelem

Az Office42 szakemberei több mint 10 éves tapasztalattal rendelkeznek az egyedi IT fejlesztések és a Bitrix24 üzletviteli rendszer teljes körű bevezetése területén. A Bitrix24 jelenleg globálisan az egyik vezető vállalatirányítási rendszer. Aranyfokozatú Bitrix24 partnerként mély tudással rendelkezünk a rendszer kapcsán. Ismerünk minden potenciális problémát, amelyre így hatékony megoldást nyújtunk.

Vállalatra szabott integrált szoftvercsomag 

Minden esetben olyan vállalatirányítási rendszert tervezünk ügyfeleink számára, amelyeket kifejezetten a cégükre szabunk. Legyen szó számlázó programról, könyvelő vagy iktató szoftverről, esetleg egyedi fejlesztésű programról, vállalatának testre szabott szoftvercsomagot kínálunk. A vállalata számára megtervezett rendszer minden szükséges szoftvert tartalmaz, de semmi olyat, amely cége számára felesleges lenne. Így kizárólag azért kell fizetnie, amit valóban használ is.

Tegye hatékonyabbá vállalata működését a Bitrix24 vállalatirányítási rendszerrel! Kérjen ajánlatot még ma!

Kapcsolat

Partnereink

Hörmann Magyarország

„A rendszer meghozta a vele szemben támasztott elvásárainkat, nagyon jól segít azokon a területeken ahol használjuk, mint például: szabadság nyilvántartás, hibajegy rögzítés, szervizmunkák delegálása, CRM.

Az Office42 kollégái kiváló ismerői a rendszernek, és mindig nagyon segítőkészek, nagy szakértelemmel állnak rendelkezésünkre.”

Impulzus Projekt SRO

„2016 óta tartó együttműködésünk keretében használjuk Bitrix24 rendszert, ami alapjaiban változtatta a meg vállalkozásunkon belül keletkező információ áramlásokat.

Napi működésünkre kiválóan testre lett szabva, maximálisan támogatva a beérkező és kimenő információk megjelenését és tárolását a 21. századnak megfelelő és könnyen kezelhető felülettel.”

Saubermacher Magyarország

„Szervezetünk a CRM, PM és Drive valamint az üzenetküldő funkciókat használja elsősorban. Ezek nagyban megkönnyítik a napi munka szervezését, a feladatok rendszerezését és a közvetlen kommunikációt.

Ha jól emlékszem nem volt még olyan megkeresésünk, melyre ne kaptunk volna választ / megoldási javaslatot.”

Arc relocation Hungary

„Cégünk immár 7-ik éve használja a Bitrix24 rendszerét, mely a folyamataink szinte teljes spektrumát lefedi.

Minden szolgáltatásunk lekövetése ebben történik, a megbízástól a számlázásig, ami nagy segítség számunkra, további külső alkalmazásokkal is jól használható, ezért összességében nagyon pozitív a megítélésünk róla.”