Skip to main content

Bitrix24 – az egyetlen üzleti szoftver,

amire szüksége van!

Tegye hatékonnyá cége munkafolyamatait, hogy versenyben maradhasson a piacon! Tudjon meg mindent a Bitrix24 integrált vállalatirányítási rendszerről és vezesse be Ön is vállalatánál, hogy élvezhesse a gördülékeny munkamenetet!

Kérjen cégére szabott ajánlatot még ma!

Ajánlatkérés

Mely üzleti területeket kezeli a Bitrix24?

Együttműködés

A Bitrix24 jelentősen megkönnyíti az üzleti területek vagy kisebb csoportok közötti együttműködést. Online kommunikációs platformjával akár távolról is könnyedén elérik egymást a kollégák, legyen szó chatről vagy videóhívásról. Emellett a programmal személyes és közös naptárak hozhatók létre, melyekben szabályozható a hozzáférés. A konkrét üzletág naptárjában így csak az illetékes személyek rendelkeznek betekintési és szerkesztési jogosultsággal.

A szoftver dokumentumkezelője lehetővé teszi a fájlok hatékony kezelését: elérését, létrehozását, szerkesztését és megosztását. A felhő alapú adattárolásnak köszönhetően az adatvesztés esélye nem áll fenn. A jogosultságok pedig a mappák esetében is kezelhetők, vagyis az adott mappában tárolt fájlokhoz csak az illetékesek férnek hozzá.

További információk

CRM

Minden cég működésében a legfontosabb szereplők az ügyfelek, ezért fontos a velük való kapcsolat megfelelő kezelése. A Bitrix24 segítségével nemcsak meglévő, de potenciális jövőbeni ügyfeleit is hatékonyan kezelheti. Lássa át az értékesítési folyamatot, tartsa meg meglévő ügyfeleit és szerezzen újakat saját marketing kampányaival! A Bitrix24 mindehhez egy felhasználóbarát, átlátható munkafelületet biztosít, amelyben integráltan kezelhetők a különböző folyamatok.

További információk

Projektmenedzsment

A Bitrix24 feladatkezelő rendszerének használatával nem eshet le egy feladat sem az asztalról. Az egyes feladatok személyhez és projekthez rendelhetők, valamint a határidő beállítására is van lehetőség. Átlátható Kanban tábla segíti a projekten dolgozók munkáját, akik egytől egyig nyomon követhetik a részfeladatok alakulását. A feladatokhoz megjegyzések, fájlok és linkek is hozzáadhatók, így biztosan egyetlen apró részlet sem kerüli el a projektmenedzserek figyelmét.
A rendszer lehetővé teszi, hogy az egyes munkavállalók jelentéseket készítsenek vezetőik, a projektfelelősök részére.

További információk

Weboldalkészítés

Készítsen egyedi igényekre szabott weboldalakat vagy webáruházat és kezelje őket integráltan a CRM-mel és az online marketingeszközökkel! A program ingyenesen tartalmazza a domain létrehozását is. A Bitrix24 nemcsak a weboldalkészítés technikai feltételeit biztosítja, de esztétikailag is nagy szabadságot biztosít.

További információk

HR és automatizálási eszközök

Az üzleti szoftver csomag HR programjával lehetőség van a munkavállalók munkaidejének nyomon követésére, jelenléti ív kezelésére stb. A szoftver automatizációs folyamataival jelentős munkaidőt takaríthatnak meg a HR-es kollégák, akik a felszabadult időt más feladatok elvégzésébe fektethetik.

További információk

Mobilalkalmazás

A Bitrix mobil alkalmazásával okostelefonról és egyéb mobileszközökről is elérhetők a szoftverek, dokumentumok és az online kommunikációs felületek. A vállalatirányítási rendszer mobil applikációja az asztali szoftverekhez hasonlóan átlátható, könnyen kezelhető felületet biztosít, így az úton lévő kollégák is hozzáférhetnek a szükséges adatokhoz.

További információk

Vezessen be Ön is cégénél testreszabott vállalatirányítási rendszert
a hatékonyabb és sikeres működésért!

Kérjen tőlünk ajánlatot!

Ajánlatkérés

Kiegészítő modulok

Csapatunk egyedi fejlesztést is vállal igény esetén. Így fejlesztettük le az alábbi kiegészítő modulokat is.

Iktatás

A különböző gazdasági társaságoknál – profiltól függetlenül – számos dokumentáció jön létre, amelyeket úgy kell tárolni, hogy azok pillanatok alatt hozzáférhetők legyenek. A Bitrix24 rendszerbe integrált iktatás modul segítségével ezek a dokumentumok átláthatóan és könnyen előkereshetően tárolhatók és kezelhetők a hozzájuk tartozó folyamatok.

További információk

Számlázás

A Bitrix24-el a számlázás, számlakezelés is hatékonnyá válik. A számlázó program automatizálja a számlázást, így jelentős munkaidőt és -mennyiséget spórol meg a pénzügyi munkavállalók számára.

További információk

Szabadságkezelés

Az elavult folyamatokat alkalmazó cégeknél a szabadságok vezetése is valamilyen elavult, nem hatékony módon működik, például egy táblázatban manuálisan. A szabadságkezelő szoftverrel azonban sokkal hatékonyabban kezelhetők, hozhatók létre és módosíthatók a munkavállalók szabadnapjai és az igénylések folyamatai.

További információk

Gépjármű-nyilvántartás

Ezzel a szoftverrel egyszerűen kezelhetők a céges gépjárművek és az azokhoz tartozó üzemanyagkártyák, valamint a gépjárműfoglalás és az útvonalak.

További információk

Banki bizonylatkezelés

A modul beolvassa a bankszámlakivonatokat, azonosítja a partnereket, valamint szerződések és üzletágak szerint csoportosítja azokat.

További információk

Partnerkarbantartó

Ez a modul a CRM kiegészítő modulja, amivel így teljes szinkronban áll. Az üzleti partnerek széles körű kezelésére alkalmas, a CRM-nél jóval részletesebb és bővebb adattartalommal.

További információk

Partnerportál

A szoftver segítségével egyszerűen oszthat meg bármilyen üzleti információt, adatot partnereivel. A program bármely API-val rendelkező rendszerhez illeszthető.

További információk

Ne engedje, hogy elavult folyamatok akadályozzák a munkamenetet.

Kérjen tőlünk ajánlatot!

Ajánlatkérés

Partnereink

Hörmann Magyarország

„A rendszer meghozta a vele szemben támasztott elvásárainkat, nagyon jól segít azokon a területeken ahol használjuk, mint például: szabadság nyilvántartás, hibajegy rögzítés, szervizmunkák delegálása, CRM.

Az Office42 kollégái kiváló ismerői a rendszernek, és mindig nagyon segítőkészek, nagy szakértelemmel állnak rendelkezésünkre.”

Impulzus Projekt SRO

„2016 óta tartó együttműködésünk keretében használjuk Bitrix24 rendszert, ami alapjaiban változtatta a meg vállalkozásunkon belül keletkező információ áramlásokat.

Napi működésünkre kiválóan testre lett szabva, maximálisan támogatva a beérkező és kimenő információk megjelenését és tárolását a 21. századnak megfelelő és könnyen kezelhető felülettel.”

Saubermacher Magyarország

„Szervezetünk a CRM, PM és Drive valamint az üzenetküldő funkciókat használja elsősorban. Ezek nagyban megkönnyítik a napi munka szervezését, a feladatok rendszerezését és a közvetlen kommunikációt.

Ha jól emlékszem nem volt még olyan megkeresésünk, melyre ne kaptunk volna választ / megoldási javaslatot.”

Arc relocation Hungary

„Cégünk immár 7-ik éve használja a Bitrix24 rendszerét, mely a folyamataink szinte teljes spektrumát lefedi.

Minden szolgáltatásunk lekövetése ebben történik, a megbízástól a számlázásig, ami nagy segítség számunkra, további külső alkalmazásokkal is jól használható, ezért összességében nagyon pozitív a megítélésünk róla.”