Skip to main content

Ügyviteli rendszer

Egy ügyviteli rendszer jelentősen javíthatja a mikro- és kisvállalatok mindennapos működésének hatékonyságát. Olyan alapvető szoftvereket tartalmaz, amely kiszolgálja a cégek igényeit, automatizálja, gyorsabbá teszi azok munkafolyamatait.

Kérjen cégére szabott ajánlatot még ma!

Ajánlatkérés

Ügyviteli rendszer vagy ERP?

Az ügyviteli rendszer kifejezést gyakran az ERP szinonimájaként is használják, azonban a kettő bizonyos szempontokból eltér.

Az ERP rendszer sokkal komplexebb, inkább közép- és nagyvállalatokra szabott vállalatirányítási rendszer. Az ügyviteli rendszer ezzel szemben – habár funkciója ugyanaz – inkább az alapvető szoftvereket tartalmazza, és a kisebb vállalatok igényeit képes megfelelően kielégíteni.

ügyviteli szoftver
ügyviteli szoftver cégeknek

Ügyviteli rendszer bevezetésének előnyei

  • A kisebb vállalkozások általában alacsonyabb költségvetéssel rendelkeznek, mint nagyobb versenytársaik. Ez azonban nem jelenti azt, hogy rosszabb esélyekkel indulnak a versenyben a piacon. Az ügyviteli szoftver hatalmas előnye, hogy ugyanolyan lehetőségeket kínál mikro- és kisvállalkozások számára is üzleti folyamataik hatékonyabb működéséhez, mint a komplexebb vállalatirányítási rendszerek a nagyvállalatoknak.
  • A megfelelően megtervezett és kivitelezett ügyviteli rendszer lehetővé teszi a gördülékeny munkamenetet. Egy ügyviteli program feladata, hogy a lehető legnagyobb mértékben automatizálja az adott munkafolyamatot. Ennek köszönhetően nemcsak a munkavállalók válláról vesz le terhet, de kisebb a hibázási lehetőség is, és jelentős időt és energiát takarít meg a dolgozóknak.
  • A rendszerrel továbbá hatékonyabbá válik a pénzügyi menedzsment is. A kiadások és bevételi adatok egy felületen kezelhetők, így a felhasználó tisztább képet kaphat pénzügyi helyzetéről. A rendszer részét képezi például a számlázó program is.
  • Egy ügyviteli rendszer minden adata egy központi adatbázisban érhető el, ráadásul ezek mind „élő” adatok. Ennek köszönhetően az ügyviteli szoftver lehetővé teszi, hogy a cégvezetés jobb döntéseket hozzon, méghozzá időben.
  • A költséghatékonyság is a rendszer előnyeihez sorolható, hiszen nem kell külön szoftvereket és licenceket vásárolni. Azok egy integrál rendszer részeit képezik.
  • A rendszer bármely szoftverének felülete egyszerűen kezelhető, így az új kollégák betanítása nem veszi el az értékes időt a fontos feladatoktól.
  • Végül pedig többek között a rugalmas bővítési lehetőség is ide sorolható. A számos ügyviteli program alkotta rendszer ugyanis könnyedén le tudja követni az esetleges cégnövekedést és egyéb fejlesztési, bővítési igényeket.

Ügyviteli szoftver az Office42 szakembereitől

Az Office42 a világ egyik vezető vállalatirányítási rendszerével, a Bitrix24-gyel dolgozik.

Amennyiben Ön is szeretné hatékonyabbá tenni vállalkozása munkafolyamatait, kérjen ajánlatot, és felvesszük Önnel a kapcsolatot. Ezt követően egy konzultáció során átbeszéljük a cégénél jelenleg működő folyamatokat és az Ön igényeit. Ezek alapján tudjuk megtervezni és vállalatára szabni a megfelelő ügyviteli rendszert.

Amennyiben a tervvel elégedett, úgy megvásároljuk a szükséges licenceket, majd vállaljuk a rendszer teljes körű kivitelezését is. Mindeközben ügyelünk arra, hogy a bevezetés a lehető legminimálisabb munkamenet-kiesést okozza.

Ezt követően sem engedjük el azonban ügyfeleink kezét, hanem biztosítunk egy oktatást is. A képzés során alapos tájékoztatást nyújtunk a rendszer működéséről, valamint megtanítjuk annak használatát. Az oktatás igény szerint személyesen vagy online zajlik, és angol nyelven is elérhető.

A folyamat ezzel lezárul, azonban az együttműködés nem ér véget. Az ügyviteli rendszer karbantartásáért és a szoftverek folyamatos frissítéséért is mi felelünk. Bármilyen felmerülő probléma esetén pedig bizalommal fordulhat hozzánk, vagy a Bitrix24 supportjához is. Ez a szolgáltatás szintén elérhető magyar és angol nyelven egyaránt.

Vegye igénybe Ön is ügyviteli rendszer szolgáltatásunkat, hogy vállalata versenyben maradhasson a piacon!

Ajánlatkérés
ügyviteli rendszer bevezetése

Partnereink

Hörmann Magyarország

„A rendszer meghozta a vele szemben támasztott elvásárainkat, nagyon jól segít azokon a területeken ahol használjuk, mint például: szabadság nyilvántartás, hibajegy rögzítés, szervizmunkák delegálása, CRM.

Az Office42 kollégái kiváló ismerői a rendszernek, és mindig nagyon segítőkészek, nagy szakértelemmel állnak rendelkezésünkre.”

Impulzus Projekt SRO

„2016 óta tartó együttműködésünk keretében használjuk Bitrix24 rendszert, ami alapjaiban változtatta a meg vállalkozásunkon belül keletkező információ áramlásokat.

Napi működésünkre kiválóan testre lett szabva, maximálisan támogatva a beérkező és kimenő információk megjelenését és tárolását a 21. századnak megfelelő és könnyen kezelhető felülettel.”

Saubermacher Magyarország

„Szervezetünk a CRM, PM és Drive valamint az üzenetküldő funkciókat használja elsősorban. Ezek nagyban megkönnyítik a napi munka szervezését, a feladatok rendszerezését és a közvetlen kommunikációt.

Ha jól emlékszem nem volt még olyan megkeresésünk, melyre ne kaptunk volna választ / megoldási javaslatot.”

Arc relocation Hungary

„Cégünk immár 7-ik éve használja a Bitrix24 rendszerét, mely a folyamataink szinte teljes spektrumát lefedi.

Minden szolgáltatásunk lekövetése ebben történik, a megbízástól a számlázásig, ami nagy segítség számunkra, további külső alkalmazásokkal is jól használható, ezért összességében nagyon pozitív a megítélésünk róla.”