Skip to main content

A SiSense BI szoftver

A Sisense leegyszerűsíti az üzleti analitikát azon vállalatok számára, melyek nehezen igazodnak el az összetett adatkészletekben. Az analitika összes aspektusának átalakítására fókuszálva, gyors adatelőkészítést, fejlett analitikát és intuitív dizájnt nyújt. Ezáltal minden felhasználó könnyen betekintést nyerhet bármelyik adatforrásba, az adatforrás méretétől függetlenül. A SiSense egy teljes üzleti analitikai platform, amely 1) képes összeolvasztani az adatokat, lehetővé téve ezzel a különböző forrásokból származó adatok megtisztítását és kombinálását, 2) irányítópultokkal és jelentésekkel van ellátva, amelyek azonnali betekintést és értéket nyújtanak, 3) lehetővé teszi az adatok felderítését és az adatokkal való interakciót, a vizuális analitika által.

A Sisense a vezető innováció a gyorsan fejlődő üzleti analitika piacán. Minden újítás célja az, hogy lehetővé tegye a felhasználóknak a gyors és egyszerű hozzáférést a szükséges információkhoz. Az In-Chip® technológiától kezdve, ami az adatfeldolgozást a százszorosára gyorsította, az Iot-on, a gépi tanuláson keresztül, egészen a BI platformba beépített mesterséges intelligenciáig, a Sisense innovációi azért lettek kifejlesztve, hogy megadják Neked a kezdőlöketet.

A Sisense könnyen kapcsolatba hoz az adatokkal. Gyors eredményeket nyújt, a befektetés megtérülése pedig csupán hetek vagy hónapok kérdése. A böngésző-alapú platformnak köszönhetően bárki, bárhol és bármikor hozzá tud férni az adatokhoz és az irányítópulthoz. Hagyd a drága IT befektetéseket, és inkább válassz egy olyan feliratkozási tervet, ami azt nyújtja, amit ígér, kellemetlen meglepetések nélkül!

Ajánlatkérés

Adatmegjelenítési eszközök

Az adatmegjelenítési eszközök segítenek megérteni a mintákat és trendeket azáltal, hogy az adatokat vizuális kontextussá alakítják. Ezek az eszközök könnyen csatlakoznak az olyan adatforrásokhoz, amelyekben kis- vagy mérsékelt mennyiségű adat van. Olyan, mintha az Excel kiegészítőjével dolgoznál. Ez megfelelővé teszi az eszközt az ad-hoc analízisekre, mert válogatott és kis mennyiségű adat áll rendelkezésre. Ahogy azonban egyre több adatforrást és adatot kell feldolgozni, olyan további eszközökre lehet szükség, mint például az ETL és az adatkeverés. Ebben az esetben sokszor szükséges SQL szakvélemény.

Adatfelderítési eszközök

Az adatfelderítési eszközök segítenek kifejleszteni és finomítani a strukturált és szervezetlen adatok áttekintését és elemzését. Az adatmegjelenítési eszközökből továbbfejlesztett adatfelderítési eszközöket általában az IT szektor irányítja, akik kiválogatják az adatokat és ellátják velük a felhasználókat, ami alapján ők el tudják végezni az analízist. Általában nagyobb vállalatoknál vannak jelen ezek az eszközök. A kihívás a nagy adatkészleteknél jelentkezik, és olyan esetekben, amikor a felhasználóknak több különböző adatkészletre van szükségük. Az IT-nek ezeknek a kéréseknek is eleget kell tenni. Az adatfelderítési eszközök azoknak a cégeknek felelnek meg, melyek egy olyan BI-t szeretnének, amelyben az IT kezeli az adatokat, a felhasználók pedig megalkotják a saját irányítópultjukat és elemzéseiket ezen adatok alapján.

Régi BI eszközök

A régi BI eszköz nagy-léptékű szoftver, melynek célja, hogy átfogó megoldást nyújtson a szervezet összes adatigényére, a tárolástól a jelentésekig. Ezek a megoldások erősek az analitikus képességekben és jelentési funkcióban gazdagok. A tipikus BI projekt tulajdonosa technikai orientáltságú. Az eredményekre hosszabb ideig kell várni, ugyanis a szakértő napokat, heteket kell, hogy szenteljen az új jelentések előállítására és az adatmodellek változtatására. A régi BI eszközök a nagy vállalatoknak ajánlottak, akik nagy méretű BI analízist igényelnek, és amelyeknél az előre definiált jelentés célja a folyamatok és a működési jelentések támogatása.

miért a sisense?

A Sisense BI szoftver lehetővé teszi, hogy azonnal betekintést nyerjünk az összetett adatokba, a nagyságuktól és a forrástól függetlenül. Az innovációikkal az üzleti analitika összes aspektusát újragondolták, biztosítva ezzel számodra a teljeskörű betekintést az üzletbe. Azonnal megkezdheted a munkát, így gyorsan hozzájuthatsz a válaszokhoz, és akár hetek, hónapok alatt megtérítheted a befektetéseket. Az elkötelezett csapatunk az út minden lépésénél melletted lesz, segítve ezzel az adat-orientált kultúra kialakítását.

A Sisense agilis BI platformja azért lett megépítve, hogy okosabb, gyorsabb és adatvezérelt döntéseket tudj meghozni.

1. Nyitott Single-Stack™ szerkezetű teljeskörű BI szoftver: adatbázis, ETL, analitika, vizualizációk A nyitott API váz a testreszabással lehetővé teszi, hogy a szoftvert az igényeidhez alakítsd.

2. In-Chip® technológia. A legjobb analitikai meghajtó, 10 –100-szor gyorsabb, mint a belső memória. Könnyen fésül át több terabyte adatot. Megszabadít az időigényes adatelőkészítési munkáktól.

3. Gépi tanulás, intelligensebb betekintések, kiegészítve a gépi tanulással lehetővé tett anomáliák észlelésével.

4. Sisense mindenhol. Betekintések nyújtása az irányítópulton túl is. A legmodernebb technológiával könnyen leköthetők a felhasználók – botok, riasztások, Iot és egyebek.

Partnereink

Hörmann Magyarország

„A rendszer meghozta a vele szemben támasztott elvásárainkat, nagyon jól segít azokon a területeken ahol használjuk, mint például: szabadság nyilvántartás, hibajegy rögzítés, szervizmunkák delegálása, CRM.

Az Office42 kollégái kiváló ismerői a rendszernek, és mindig nagyon segítőkészek, nagy szakértelemmel állnak rendelkezésünkre.”

Impulzus Projekt SRO

„2016 óta tartó együttműködésünk keretében használjuk Bitrix24 rendszert, ami alapjaiban változtatta a meg vállalkozásunkon belül keletkező információ áramlásokat.

Napi működésünkre kiválóan testre lett szabva, maximálisan támogatva a beérkező és kimenő információk megjelenését és tárolását a 21. századnak megfelelő és könnyen kezelhető felülettel.”

Saubermacher Magyarország

„Szervezetünk a CRM, PM és Drive valamint az üzenetküldő funkciókat használja elsősorban. Ezek nagyban megkönnyítik a napi munka szervezését, a feladatok rendszerezését és a közvetlen kommunikációt.

Ha jól emlékszem nem volt még olyan megkeresésünk, melyre ne kaptunk volna választ / megoldási javaslatot.”

Arc relocation Hungary

„Cégünk immár 7-ik éve használja a Bitrix24 rendszerét, mely a folyamataink szinte teljes spektrumát lefedi.

Minden szolgáltatásunk lekövetése ebben történik, a megbízástól a számlázásig, ami nagy segítség számunkra, további külső alkalmazásokkal is jól használható, ezért összességében nagyon pozitív a megítélésünk róla.”