Skip to main content

Projektmenedzsment szoftver

Ahány vállalat, annyi típusú projekt. Ahhoz, hogy a projektekért felelős munkavállalók mindent hatékonyan kézben tudjanak tartani, érdemes projektmenedzsment szoftver segítségét igénybe venni. Kérjen ajánlatot az Office42 szakembereitől projektmenedzser szoftver vagy integrált szoftvercsomag tervezésére és bevezetésére!

Kérjen cégére szabott ajánlatot még ma!

Ajánlatkérés

A Bitrix24 projektmenedzser szoftver egy igen összetett program, amely komplex projekteket képes kezelni. A szoftver átlátható felülettel rendelkezik és könnyen kezelhető. Az alábbiakban a főbb funkcióit részletezzük.

projektmenedzsment szoftver

A projektmenedzsment szoftver főbb funkciói

Munkacsoportok: A program segítségével egyszerűen és hatékonyan hozhat létre munkacsoportokat, SCRUM teameket. Ezeken belül van lehetőség a szerepkörök meghatározására és az egyes feladatok kiosztására. A feladatokon történt módosításokról az illetékes munkavállalókat értesíti a rendszer.

Határidők kezelése: Minden egyes feladathoz határidőt határozhat meg a projektmenedzser. Ezeket a feladatokat ismétlődőként is beállíthatja, amennyiben nem egyszeri esetről van szó. Sőt, projektsablonokat, feladatcsokrokat és feladatsablonokat is készíthet, vagy menthet le, amennyiben rendszeresen ugyanazokkal a feladatokkal, projektekkel dolgozik.

Vizuális státuszok: Az összetettebb projektek számos részfeladatból állnak, amelyek státuszát gyakran nehéz nyomon követni, különösen azoknak a munkavállalóknak, akik az adott feladatban közvetlenül nem vesznek részt. A Bitrix24 projektmenedzsment szoftver segítségével a taskok állapotát különböző vizuális elemekkel teheti átláthatóbbá. Létrehozhat diagramot, kanban táblát vagy projekt naptárat is.

Kommunikáció: A legtöbb projekt során fontos, hogy a projekten dolgozó munkavállalók hatékonyan tudjanak egymással kommunikálni. A legtöbb részfeladat kapcsán külön videóhívást létrehozni nem mindig hatékony, ezért a program lehetővé teszi a megjegyzéseket, hozzászólásokat is. Kommenteket, linkeket, csatolmányokat tehet az egyes feladatokhoz, amelyeket minden hozzárendelt munkavállaló láthat. Mindemellett projektenként chat-ablakot is nyithatnak a kollégák, ahol gyorsan megbeszélhetik az adhoc felmerülő kérdéseket.

Engedélyek, hozzáférések: Projektenként, de akár feladatonként is beállítható, hogy mely munkavállalók férjenek hozzá. A hozzáférés különböző szintű lehet: betekintő, hozzászóló, vagy szerkesztő.

Minden projekt egy helyen: Cégvezetőként, vagy felelős projektmenedzserként sokszor praktikus, ha minden projekt egy helyen van. A Bitrix24 saját felhőtárhelyének köszönhetően ez megvalósulhat. Nem szükséges az illetékes kollégától bekérnie a projekttel kapcsolatos adatokat és információkat, hiszen mindent elér egy helyen.

Scrum: A legtöbb vállalat már felismerte, hogy a hatékony projektmenedzsmenthez az agilis működés a kulcs. Ennek alkalmazásához a Bitrix projektmenedzsment szoftver széles eszköztárral rendelkezik.

Erőforrás-kezelés: A program segítségével pontos képet kaphat a projektre és a részfeladatokra fordított időről is, így hatékonyan kezelheti a munkaterhelést, a KPI-okat és a számlázást. Emellett lehetőség van a rendszeres jelentéskészítésre is.

Projektmenedzsment szoftver: ezért válaszd az Office42-t!

Cégre szabott szoftvercsomag 

Ajánlatkérést követően minden ügyfelünk számára vállalatára szabott vállalatirányítási rendszert tervezünk és vezetünk be. Ehhez felmérjük a cégénél jelenleg működő folyamatokat és az Ön igényeit, és megállapítjuk, hogy mely szoftverek tennék hatékonyabbá a működést. A pénzügyi terület számára például könyvelő és számlázó program jelenthet nagy segítséget, de egy vállalat számos egyéb területe számára biztosítjuk a megfelelő szoftvereket integrált rendszerként.

Díjmentes üzletviteli tanácsadás 

Bizonytalanság vagy kérdések esetén vegye igénybe ingyenesen üzletviteli tanácsadás szolgáltatásunkat. Ennek során tiszta képet kaphat az ERP rendszer működéséről és arról, hogyan teheti vállalata működését hatékonyabbá. A Bitrix24 csomagot megvásárolhatja 3 hónapra, amennyiben azonban 1 évre veszi meg a licencet, 2 órás díjmentes tanácsadást biztosítunk mellé.

Tegye hatékonyabbá vállalata működését, érjen el sikereket a Bitrix24-gyel! Kérjen ajánlatot még ma!

Ajánlatkérés
projekt menedzsment program

Partnereink

Hörmann Magyarország

„A rendszer meghozta a vele szemben támasztott elvásárainkat, nagyon jól segít azokon a területeken ahol használjuk, mint például: szabadság nyilvántartás, hibajegy rögzítés, szervizmunkák delegálása, CRM.

Az Office42 kollégái kiváló ismerői a rendszernek, és mindig nagyon segítőkészek, nagy szakértelemmel állnak rendelkezésünkre.”

Impulzus Projekt SRO

„2016 óta tartó együttműködésünk keretében használjuk Bitrix24 rendszert, ami alapjaiban változtatta a meg vállalkozásunkon belül keletkező információ áramlásokat.

Napi működésünkre kiválóan testre lett szabva, maximálisan támogatva a beérkező és kimenő információk megjelenését és tárolását a 21. századnak megfelelő és könnyen kezelhető felülettel.”

Saubermacher Magyarország

„Szervezetünk a CRM, PM és Drive valamint az üzenetküldő funkciókat használja elsősorban. Ezek nagyban megkönnyítik a napi munka szervezését, a feladatok rendszerezését és a közvetlen kommunikációt.

Ha jól emlékszem nem volt még olyan megkeresésünk, melyre ne kaptunk volna választ / megoldási javaslatot.”

Arc relocation Hungary

„Cégünk immár 7-ik éve használja a Bitrix24 rendszerét, mely a folyamataink szinte teljes spektrumát lefedi.

Minden szolgáltatásunk lekövetése ebben történik, a megbízástól a számlázásig, ami nagy segítség számunkra, további külső alkalmazásokkal is jól használható, ezért összességében nagyon pozitív a megítélésünk róla.”