Skip to main content

Próbáld ki a Bitrix24 cloud verzióját ingyenesen!

Itt a Bitrix24 ingyenes cloud (felhő alapú) verziójára regisztrálhatsz, melyet a Bitrix24.com üzemeltet. Töltsd ki az alábbi regisztrációs űrlapot, majd kattints a Tovább gombra és az oldal automatikusan átirányít a vadonatúj, ingyenes intranetedre. Élvezd a világ legjobb intranetének minden előnyét! Sikeres és eredményes használatot kíván az OFFICE42 csapata.

Ha a használat során bármilyen kérdésed adódik, szívesen segítünk! Amennyiben később úgy döntesz, hogy fizetős szolgáltatásra váltasz, azt nálunk teheted meg a legolcsóbban!

Partnereink

Hörmann Magyarország

„A rendszer meghozta a vele szemben támasztott elvásárainkat, nagyon jól segít azokon a területeken ahol használjuk, mint például: szabadság nyilvántartás, hibajegy rögzítés, szervizmunkák delegálása, CRM.

Az Office42 kollégái kiváló ismerői a rendszernek, és mindig nagyon segítőkészek, nagy szakértelemmel állnak rendelkezésünkre.”

Impulzus Projekt SRO

„2016 óta tartó együttműködésünk keretében használjuk Bitrix24 rendszert, ami alapjaiban változtatta a meg vállalkozásunkon belül keletkező információ áramlásokat.

Napi működésünkre kiválóan testre lett szabva, maximálisan támogatva a beérkező és kimenő információk megjelenését és tárolását a 21. századnak megfelelő és könnyen kezelhető felülettel.”

Saubermacher Magyarország

„Szervezetünk a CRM, PM és Drive valamint az üzenetküldő funkciókat használja elsősorban. Ezek nagyban megkönnyítik a napi munka szervezését, a feladatok rendszerezését és a közvetlen kommunikációt.

Ha jól emlékszem nem volt még olyan megkeresésünk, melyre ne kaptunk volna választ / megoldási javaslatot.”

Arc relocation Hungary

„Cégünk immár 7-ik éve használja a Bitrix24 rendszerét, mely a folyamataink szinte teljes spektrumát lefedi.

Minden szolgáltatásunk lekövetése ebben történik, a megbízástól a számlázásig, ami nagy segítség számunkra, további külső alkalmazásokkal is jól használható, ezért összességében nagyon pozitív a megítélésünk róla.”