Skip to main content

Könyvelő program

Egy könyvelő szoftverrel számos feladat végezhető el hatékonyabban, amelyek a könyvelés és pénzügyi adminisztráció területén mindennaposak.

Kérjen cégére szabott ajánlatot még ma!

Ajánlatkérés

A könyvelő program funkciói

Tranzakciók rögzítése: A könyvelő program lehetővé teszi a bevételek, kiadások és egyéb pénzügyi tranzakciók gyors és pontos rögzítését. Az automatikus adatbevitel és elektronikus számlakezelés segítségével a tranzakciók manuális rögzítése minimálisra csökkenhet.

Automatikus kategorizálás: A könyvelő szoftver a tranzakciókat automatikusan kategorizálja, ami időt takarít meg a pénzügyi osztály számára. Emellett a manuális csoportosítás megszűnésével egyszerűbbé válik a költségek és bevételek nyomon követése is.

Banki kivonatok egyeztetése: A könyvelő programok segítségével könnyedén összevethetők a könyvelési adatok a banki kivonatokkal. Ez biztosítja a tranzakciók helyességét, valamint, hogy a bankszámla egyenlege megfeleljen a valóságnak.

Automatikus adószámítás: A szoftverek gyakran rendelkeznek beépített adószámítási funkciókkal. Ezek segítenek kiszámolni és meghatározni az adott tranzakcióra vonatkozó adókat és járulékokat. Mindez pedig az adóbevallást is jelentősen megkönnyíti.

könyvelő programok vállalatoknak
könyvelő program

Könyvelő program – ezért válassz minket!

Számlázás és bejövő számlák kezelése: A szoftver, a számlázó programmal kombinálva lehetővé teszi számlák kiállítását, valamint a beérkező számlák rögzítését és kezelését. Automatikus emlékeztetőkkel és időzített számlázással pedig még hatékonyabbá válnak ezek a munkafolyamatok, például az időben történő fizetések.

Riportok és analitika: A könyvelő program általában rendelkezik riportolási és analitikai eszközökkel is, amelyek segítségével könnyen generálhatók pénzügyi kimutatások, eredmény riportok és mérlegek. Ez segíti az üzleti döntéshozatalt és a pénzügyi teljesítmény nyomon követését.

Automatizált fizetési folyamatok: A könyvelő szoftver lehetővé teszi a számlák automatikus kifizetését a beállított feltételek alapján. Ezzel a pénzügyi munkatársak időt takaríthatnak meg, hiszen megszűnnek a manuális fizetési folyamatok.

Pénzügyi integrációk: A könyvelő szoftver integrálható más pénzügyi és egyéb területtel foglalkozó programokkal. Az Office42 egy teljes vállalatirányítási rendszer részeként is biztosítja a szoftvert, így vállalata más területein is hatékonyabbá válhatnak a munkafolyamatok.

Értesítések és figyelmeztetések: A könyvelő program egyik fontos funkciója a különböző figyelmeztetések és értesítések küldése is. Ez hasznos lehet lejáró számlák vagy közelgő határidők esetén.

Adóbevallások elkészítése: A szoftver lehetőséget nyújthat adóbevallások elkészítésére is, amelyek az ügyfelek pénzügyi adatain alapulnak. Ez megkönnyítheti az adószakértők munkáját, valamint csökkentheti a könyvelőiroda terheit.

Bitrix24 vállalatirányítási rendszer – Gy.I.K.

Teljes körű szolgáltatás

Fontosnak tartjuk, hogy szolgáltatóként az együttműködés elejétől a végéig támogassuk ügyfeleinket. Éppen ezért a szükséges vállalatirányítási rendszer bevezetése szolgáltatásunknak csak egy része. Ajánlatkérést követően egy ingyenes konzultációra kerül sor, ahol minden részletet, a célokat és az Ön igényeit is átbeszéljük.

Ezt követi a Bitrix24 licence biztosítása, a rendszer megtervezése és kivitelezése. A folyamat pedig még itt sem ér véget. Kollégáink ugyanis minden új felhasználónak egy személyesen és online, valamint magyar és angol nyelven is elérhető oktatás keretein belül mutatják be a rendszer működését és használatát. Kérdés vagy probléma esetén pedig a továbbiakban is bizalommal kereshet minket.

Egyedi szoftverfejlesztés

Célunk, hogy a vállalatok számára olyan megoldást nyújtsunk, amelyekkel minél több teher kerül le a munkavállalók válláról, és amelyekkel jelentősen javul a cég munkafolyamatainak hatékonysága. Éppen ezért, amennyiben vállalatirányítási rendszerünk nem tartalmaz olyan szoftvert, amelyre cégének szüksége van, vállaljuk a program egyedi lefejlesztését.

Partnereink

Hörmann Magyarország

„A rendszer meghozta a vele szemben támasztott elvásárainkat, nagyon jól segít azokon a területeken ahol használjuk, mint például: szabadság nyilvántartás, hibajegy rögzítés, szervizmunkák delegálása, CRM.

Az Office42 kollégái kiváló ismerői a rendszernek, és mindig nagyon segítőkészek, nagy szakértelemmel állnak rendelkezésünkre.”

Impulzus Projekt SRO

„2016 óta tartó együttműködésünk keretében használjuk Bitrix24 rendszert, ami alapjaiban változtatta a meg vállalkozásunkon belül keletkező információ áramlásokat.

Napi működésünkre kiválóan testre lett szabva, maximálisan támogatva a beérkező és kimenő információk megjelenését és tárolását a 21. századnak megfelelő és könnyen kezelhető felülettel.”

Saubermacher Magyarország

„Szervezetünk a CRM, PM és Drive valamint az üzenetküldő funkciókat használja elsősorban. Ezek nagyban megkönnyítik a napi munka szervezését, a feladatok rendszerezését és a közvetlen kommunikációt.

Ha jól emlékszem nem volt még olyan megkeresésünk, melyre ne kaptunk volna választ / megoldási javaslatot.”

Arc relocation Hungary

„Cégünk immár 7-ik éve használja a Bitrix24 rendszerét, mely a folyamataink szinte teljes spektrumát lefedi.

Minden szolgáltatásunk lekövetése ebben történik, a megbízástól a számlázásig, ami nagy segítség számunkra, további külső alkalmazásokkal is jól használható, ezért összességében nagyon pozitív a megítélésünk róla.”