Egyedi fejlesztésű Bitrix24 modulok

Az Office42 által fejlesztett modulok a Bitrix24 rendszerbe integráltan – annak minden előnyét felhasználva – az értesítések, üzleti folyamatok, a háttérben húzódó üzleti és logikai kapcsolatok egymáshoz kötését és riportálhatóságát kamatoztatva készültek. A következőkben bemutatásra kerülő modulok az Office42 által fejlesztett megoldások, amelyek önállóan és együttesen is használhatóak.

Egyedi fejlesztésű moduljaink kizárólag a Bitrix24 on-premise verziói esetén érhetőek el.

Számlázás

A számlázó modul a Bitrix24 rendszerbe épülő modul. Megvalósítja a Bitrix24 rendszerben kezelt számlák automatikus feladását külső számlázó rendszerek felé (pl.: Számlázz.hu), illetve az ezekből visszakapott adatok beillesztését a Bitrix24 rendszerbe. Ennek köszönhetően elérhető a Bitrix24-ből történő kilépés nélküli, automatikus számlázás a jogszabályi környezetnek megfelelően, illetve a kapcsolódó értesítések automatikus kiküldése e-mail és rendszerüzenet formájában. 

érkeztetés / iktatás

Az érkeztetés-iktatás modul elsősorban a postakönyv kiváltását szolgálja, azonban jóval túlmutat azon. Az érkeztetés-iktatás modul a CRM rendszer partnertörzsét használva valósítja meg az elektronikus dokumentumkezelést, és az ahhoz kapcsolódó szignálási és jóváhagyási folyamatokat, többszintű jogosultságkezelést biztosítva. Ezek mellett a beérkező szállítói számlák befogadási és jóváhagyási (tartalmi és formai jóváhagyás) folyamatait is kezeli. A jóváhagyott számlákhoz kapcsolódó banki feladásfájlok generálása funkció az utalandó tételek gyors és pontos rögzítését biztosítja a banki rendszerekbe. 

szabadságkezelés

A szabadságkezelés modul a vállat munkatársainak szabadságolását, illetve az ahhoz kapcsolódó folyamatok (szabadság tervezés, szabadság igénylés, jóváhagyás, helyettesítések kezelése) teljeskörű kezelését végzi.

A modul alkalmas a jelenlegi jogszabályi környezetnek megfelelően kiszámítani a munkavállalóról feltöltött adatok alapján a neki járó szabadságnapokat, riportálni a már kivett és a még bent lévő szabadságokat, amely továbbítható a bérszámfejtés számára. Továbbá jóváhagyási- és helyettesítési folyamat támogatja a dolgozók szabadság kérelmeinek nyilvántartását, valamint a státuszokkal és színkódokkal ellátott rendszerben könnyen látható az dolgozók által felvitt tervezett és már jóváhagyott szabadság.

gépjárműnyilvántartás

A gépjárműnyilvántartás modul kezeli a vállalat tulajdonában lévő, különböző felhasználási célú gépjárműveket, üzemeanyagkártyákat, és az igényléshez kapcsolódó folyamatokat, útvonalakat.

Széleskörű riportálási és adat exportálási lehetőségeket biztosít, melyek jogosultsághoz kötöttek. Jóváhagyási folyamatának köszönhetően kulcsos gépjárművek nyilvántartására és kezelésére is kiválóan alkalmas. 

banki bizonylatkezelés

A modul alkalmas a különböző formátumú bankszámlakivonatok beolvasására, a partnertörzs adatai alapján történő automatikus partnerazonosításra, illetve a rendszerben kezelt szerződések alapján történő, automatizált üzletág szerinti csoportosításra és kipontozási javaslatok megtételésre. Emellett lehetőséget biztosít a banki tranzakciók adatainak különböző szűrés szerinti exportálására. 

partnerkarbantartó

A Bitrix24 beépített CRM moduljának bővítésére létrehozott modul, amely teljes szinkronban áll a CRM modullal, azonban bővebb adattartalmat kezel a partnerekről. Segítségével kezelhetők a pénzügyi modulok és egyéb üzleti folyamatok kiszolgálásához szükséges bővebb adatok és funkciók: partnerek limitei, bankszámlái, ügyfélminősítései, tevékenységei, telephelyei, mérleg adatai és a minősítéshez szükség mutatói. A modul összeköttetésben áll a hivatalos céginformációs adatbázissal, így ezen adatokat automatikusan feltölti a rendszer, illetve folyamatos monitorozást tesz lehetővé az adatváltozások és a céggel kapcsolatos események vonatkozásában. 

partnerportál

Az Office42 által fejlesztett Partnerportál szoftver, bármely API-val rendelkező rendszerhez illeszthető (például: Bitrix24 rendszer), amin keresztül partnerekkel üzleti információ osztható meg felhasználói hitelesítés után.