was successfully added to your cart.

HD videokonferencia és képernyőmegosztás a Bitrix24-ben!

By 2015-04-17 BITRIX24, CRM, Egyéb, intranet

A Bitrix24 funkcióinak tárháza folyamatosan bővül. A legújabb frissítésnek köszönhetően már a HD minőségű videokonferencia és a képernyőmegosztás is lehetséges a rendszeren belül.

Ha az asztali alkalmazás (desktop app) legfrissebb verziójával rendelkezel, akkor lehetőséged van megosztani képernyődet a beszélgetőpartnereddel. Ez a funkció egyelőre még csak a kétszemélyes beszélgetések során elérhető, de a Bitrix24 szakemberei már dolgoznak azon, hogy a konferenciák során is használható legyen.

Ha már konferenciabeszélgetés: A Bitrix24 mostantól támogatja a 16:9-es képarányt és a HD felbontást is a videokonferenciák során, tartva a lépést a legmodernebb videochat alkalmazásokkal.

A Bitrix24 fejlesztői további hasznos újításokat ígérnek a tavaszi időszakra. Kövess minket és nem maradsz le semmiről!

Bitrix24_logoA Bitrix24 egy közösségi vállalati intranet, melynek felhő alapú (cloud) verziója akár ingyenesen is használható. A rendszer helyi telepítésű (self-hosted) változata nálunk magyar nyelven is elérhető! Több információkért böngészd tovább az OFFICE42 oldalát, látogass el a BITRIX24.hu-ra vagy jelentkezz havonta megrendezésre kerülő bemutatónkra!

Forrás: Bitrix24.com