sikeresen hozzáadtad a kosaradhoz.

Hatékonyabb időkezelés? Átlátható projektek? Könnyen kiosztható és kezelhető feladatok? Önnek mi a legfontosabb egy jó vállalati rendszerben?

Bemutatjuk a Bitrix24 projektkezelési felületét, amire méltán vagyunk büszkék. Ugyanis jelenleg ez a legteljesebb és egyben leguniverzálisabb, teljesen ingyenesen elérhető rendszer a piacon.

gantt

Hogy mit kínálunk?

 • Tökéletes személyre szabhatóság
  Alakítsa saját rendszerét úgy, ahogy az Önnek a legmegfelelőbb.
 • Feladatkiosztás
  Adjon ki feladatot munkatársainak, kövesse figyelemmel hol tartanak. Készítsen emlékeztetőket saját feladataihoz vagy munkatársainak egy adott időpontban kezdődő munkafolyamathoz. Lehetősége van részfeladatok kiadására, munkacsoportok készítésére.
 • Időmérés
  Önnek is ideje a legdrágább? Ellenőrizze, hogy percre pontosan mennyi időt töltött egy-egy feladattal, és hogy ez több vagy kevesebb az előre tervezett időkeretnél, így folyamatosan növelve a munkavégzés hatékonyságát.
 • Gantt-diagramm
  A személyes kedvencünk, és garantáljuk hogy az lesz mindenkinek, aki szereti grafikus formában is megjeleníteni, hogyan haladnak a munkafolyamatok. Gyorsan és egyszerűen hozhat létre feladatokat, elhelyezheti őket az idővonalon, megadhatja, hogyan függjenek egymástól. Kiemelheti a hétvégéket és az ünnepnapokat, valamint különböző szűrők alapján rendezheti sorba az összes aktív feladatot.
 • Feladatértékelés, prioritás
  Minden feladatnál kiválaszthatja az adott munkarész prioritását (alacsony, normál, magas), a befejezést követően pedig pozitívnak vagy negatívnak értékelheti azt.
 • Tevékenységlista
  Kövesse az összes tevékenységét egy helyen!
 • …. és számtalan más funkció, melyeket mind kényelmesen, egy helyről érhet el.