Adatvédelmi nyilatkozat

Az OFFICE42 (továbbiakban: Adatkezelő) a Bitrix24 és a Google Calendar, Drive és Contact közötti adatszinkronizációt megvalósító program (továbbiakban: konnektor) kapcsán kizárólag csak használati adatokat gyűjt, a rendszerekben található adatokért csak a két rendszer üzemeltetője a felelős. Az átszinkronizált adatokat a konnektor nem tárolja, kizárólag a Bitrix24 rendszer teszi azt meg, amelynek adatkezeléséért a Bitrix24 rendszer üzemeltetője és felhasználói felelnek. A Bitrix24 általános adatvédelmi nyilatkozatát itt tekinthető meg: https://www.bitrix24.com/privacy/. A Bitrix24 általános felhasználási feltételei: https://www.bitrix24.com/terms/

Az adatkezelő címe: OFFICE42 Enterprise Solutions Kft., 2724 Újlengyel, Petőfi Sándor utca 48.

Az adatkezelő elérhetősége: tel.: +36 21 262 02 62 e-mail: info@office42.hu

Az adatkezelés jogalapja: 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról 5. § (1) bekezdés a) Az érintett hozzájárulása.

Hozzájárulás az adatkezeléshez: A felhasználó regisztrációnál kifejezetten hozzájárulását adja a konnektoron keresztüli adat mozgatáshoz és az adat mozgatásokról szóló anonim statisztikai adatgyűjtéshez.  A konnektor kizárólag igénybevételéről tárol adatokat.

Az érintettek köre: a konnektor használatát elfogadó felhasználók.

A kezelt adatok köre: a regisztrált felhasználók konnektorhoz történő kapcsolódásának száma percenként lebontva.

Az adatgyűjtés célja: a konnektor működésének monizotozása.

Az adatok megismerésére jogosult lehetséges adatkezelők személye:

  • Az Adatkezelő amerikai partnere, a Bitrix24
  • Az Adatkezelő harmadik fél részére semmilyen célból sem ad el, ill. kölcsönöz személyes információkat.
  • Az adatkezelés időtartama: az elektronikusan tárolt felhasználás adatai határozatlan ideig az adatkezelőnél maradnak.

A 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról itt olvasható: Nemzeti Jogszabálytár (www.njt.hu)