sikeresen hozzáadtad a kosaradhoz.

Újabb hasznos funkcióval bővült a Bitrix24 repertoárja: Mostantól olyan külső drive-okkal is összekötheted a rendszert, mint a OneDrive, a Dropbox és a Google Drive!

A Bitrix24 legújabb frissítésének köszönhetően már a külső drive-okon tárolt fájljaidat is használhatod a rendszerben. Ha ilyen fájlt szeretnél csatolni egy hozzászóláshoz vagy beszélgetéshez, nincs más dolgod, mint rákattintani a „Fájlok hozzáadása” ikonra, majd a megjelenő menüből kiválasztani a „Letöltés külső drive-ból” (Download from external drive) lehetőséget.

Ezután kiválasztod a kívánt szolgáltatást, majd megadod a belépési adataidat és már dolgozhatsz is az online tárolt fájlokkal.

bitrix24_drive

Miért jó ez?

Először is, jó esély van rá, hogy beosztottjaid, ügyfeleid és üzleti partnereid is azon több százmillió felhasználó közé tartoznak, akik valamilyen felhő alapú szolgáltatásban tárolják fájljaikat, így ez jóval kényelmesebbé teszi számukra a munkát.

Másodszor, az ilyen szolgáltatásokban nincsenek olyan részletes hozzáférési beállítások, vállalati ábrák és munkafolyamatok, mint a Bitrix24-ben, így az ott lévő fájlokkal körülményes lenne dolgozni. Miután letöltötted a kívánt fájlt vagy fájlokat a Bitrix24-be, hozzáadhatod őket a munkafolyamataidhoz és azonnal érvényesek lesznek rájuk az alapértelmezett hozzáférési beállítások.

Például, ha a marketingosztály egyik dolgozója letölt egy fájlt a személyes Dropbox fiókjából a marketingosztály Bitrix24-meghajtójába, akkor azonnal érvényesek lesznek rá a marketing munkacsoport hozzáférési beállításai és bárki könnyedén dolgozhat vele, aki erre jogosult. A letöltés után a fájlt rögtön beindexeli a Bitrix24 keresője, így bármelyik érdekelt számára könnyedén megtalálhatóvá válik.

Ettől függetlenül továbbra is dolgozhatsz a fájljaiddal a Dropboxban, a OneDrive-ban vagy a Google Drive-ban, hiszen a letöltött fájlok könnyedén frissíthetők. Elég rákattintani a „Legfrissebb verzió letöltése” (Get latest version) gombra és a Bitrix24 letölti az adott dokumentum legfrissebb változatát az adott szolgáltatásból.

bitrix24_synchronizing

Bitrix24_logoA Bitrix24 egy közösségi vállalati intranet, melynek felhő alapú (cloud) verziója akár ingyenesen is használható. A rendszer helyi telepítésű (self-hosted) változata nálunk magyar nyelven is elérhető! Több információkért böngészd tovább az OFFICE42 oldalát, látogass el a BITRIX24.hu-ra vagy jelentkezz havonta megrendezésre kerülő bemutatónkra!

Forrás: Bitrix24.com